Genel

TPAO’NIN FİLYOS’TA AÇTIĞI SAĞLIK MERKEZİ “SAĞLIK” DAĞITTI

-TPAO’NIN FİLYOS’TA AÇTIĞI SAĞLIK MERKEZİ BÖLGE HALKINA DA HİZMET VERİYOR -TPAO SAĞLIK MERKEZİNİ HALKA AÇTI Türkiye’nin milli enerji ihtiyacını karşılamak için gece gündüz demeden çalışan Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Türkiye tarihinin en büyük projesi olan Sakarya Gaz Sahası personeli için hazırladığı sağlık merkezini Filyos’ta vatandaşların da hizmetine açtı.

SANKO’DAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI

SANKO ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF. DR. DAĞLI: “BAĞIMSIZLIĞIMIZIN SEMBOLÜ BÜYÜK ZAFERİN 100’ÜNCÜ GURUR YILINI KUTLUYORUZ”

60 MİLYON AVRO KREDİ İHTİYACIMIZ VAR

(Haber: Orhan Akyüz ) -Türkiye'nin en büyük taş kömürü üretim üslerinden biri haline getirmek için çalışmalarına büyük bir azimle devam eden Hattat Enerji ve Maden T.A.Ş’nin, Bartın’ın Amasra ilçesinde yer altında 605 milyon ton kömür rezervinin çevreye zarar vermeden ülke ekonomisine katkı sağlanmasına yönelik bugüne kadar öz kaynaklarıyla yaptığı 600 milyon dolar dudak uçuklatan devasa yatırımının ardından Norveç’ten gemiyle getirttiği iş makineleri ve teçhizatlar da Bartın Limanı’na ulaştı.

ADM ELEKTRİK, ÖDÜLE DOYMUYOR

Dünyanın önde gelen iş ödüllerinden The Stevie Awards bünyesinde düzenlenen 2022 International Business Awards’ta “Yılın İletişim ve Halkla İlişkiler Kampanyası” dalında Altın Stevie’nin sahibi çevre kategorisinde ‘Leyleklere Yeni Yuva’ kurumsal sosyal sorumluluk projesiyle dağıtım şirketimiz Adm Elektrik oldu.

AYDEM YENİLENEBİLİR ENERJİ, YILIN İLK YARISINDA NET KÂRINI 13 KAT ARTIRDI

Aydem Yenilenebilir Enerji, 2022 yılı ilk 6 aylık konsolide finansal raporunu, Kamuyu Aydınlatma Platformu’nda (KAP) açıkladı. 6 aylık üretim performansı ile geçen senenin aynı dönemine göre şirketimiz, net kârını 13 kat kat artırarak 733 milyon TL’ye ulaştırdı. Finansal yükselişine devam eden şirketimiz, ilk çeyrekte de net kârını 12 kat artırmıştı.

SABANCI, KURBAN BAYRAMINI KUTLADI

SABANCI, KURBAN BAYRAMINI KUTLADI

TGF Düzce’den Birlik Çağrısı Yaptı

Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) 66. Başkanlar Konseyi Düzce’de toplandı. TGF Genel Başkanı Yılmaz Karaca, birlik çağrısı yaptı.

SABANCI, RAMAZAN BAYRAMINIZI KUTLAR

SABANCI, RAMAZAN BAYRAMINIZI KUTLAR

SANKO, RAMAZAN BAYRAMINIZI KUTLAR

SANKO, RAMAZAN BAYRAMINIZI KUTLAR

SABANCI TOPLULUĞU, FİKRİ MÜLKİYET ÜRETEN ÇALIŞANLARINI ÖDÜLLENDİRDİ

TÜBİTAK Başkanı Hasan Mandal, fikri mülkiyet konusunda çalışmaların son yıllarda artış gösterdiğini belirterek, 'En fazla enerji alanında yükseliş yaşanıyor.' Dedi

“TBMM’NİN AÇILMASIYLA, BAĞIMSIZLIĞA GİDEN YOLUMUZ AYDINLANDI”

SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, TBMM’nin açılmasıyla bağımsızlığa giden yolun aydınlandığını belirtti.

FABRİKA KURAN FABRİKA KARDEMİR, 85 YAŞINDA

Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları(Kardemir), kuruluşunun 85. Yılını kutluyor.

NİZİP’TE ADAY ÖĞRENCİLERE BÖLÜMLERE İLİŞKİN BİLGİ AKTARDI

SANKO Üniversitesi akademisyenleri “Hedeflerinize Ulaşmak Elinizde III" konulu kariyer günü kapsamında, Nizip’te eğitimciler ve öğrencilere üniversite ve bölümlere ilişkin bilgi aktardı.

KARDEMİR’İN İMRENDİREN GÜÇLÜ YÖNETİMİYLE TARİHİ REKOR KAR

-TÜRK SANAYİSİNİN GÖZ BEBEĞİ KARDEMİR DEN DUDAK UÇUKLATAN REKOR KAR HEYECANLANDIRDI ‘’TÜRK SANAYİSİNİN ÖNCÜ VE LOKOMOTİF FİRMASI KARDEMİR A.Ş, 2021 YILINI TARİHİNİN EN YÜKSEK KARLILIĞIYLA TAMAMLAYARAK 3,85 MİLYAR LİRAYA ULAŞTI’’ -‘’ŞİRKETİMİZ KÜRESEL SIKINTIYI AŞARAK EKONOMİK YÜKSELİŞİNİ DEVAM ETTİRMİŞTİR, KÜRESEL OYUNCU OLMA YOLUNDA DA HIZLA İLERLEMEKTEDİR’’ -‘’ŞİRKETİMİZ YATIRIMLARA ÖNEM VERMİŞTİR, KARDEMİR HİSSEDARLARINA YAPILMASI PLANLANAN EN YÜKSEK 1 MİLYAR LİRA KAR PAYI KARARI

TGF, “CUMHURBAŞKANI YEREL BASININ SESİNİ DUYDU”

Türkiye Gazeteciler Federasyonu’nun sık sık gündeme getirdiği, BİK Genel kurulunun toplanamaması sorunu çözüldü.